pühapäev, 9. september 2007

Provence

Kuna minu suureks sooviks oli külastada Verdonis asuvat Euroopa suurimat kanjonit (Grand Canyon du Verdon) ja St Croix mägijärve, siis kütsime peale grotte kohe Provence’i poole teele. Ja taaskord polnud meil hotelli bookitud. Õnneks saime koha mäe nõlval asuvas kämpingus ning järgnevaks ööks oli kindlustatud hotellikoht St Croix järve ääres.

Lõunas läheb ju varakult pimedaks ja seega saime alla järve äärde jalutatud pilkases pimeduses. R pidi muidugi tundmatus kohas vette hüppama ehk siis sügavasse mägijärve ujuma minema ja nii ta seal siis sulistas, seni kuni mina kaldal taskulambiga valgust näitasin:) Ainsad keda meie kohalolek segas, oli kaldad kössitav hanepaar, kes ööune segajate peale veidike susistasid.

Peale ujumist avastasime tee ääres söögikoha, kus väikese veini tegime. Mainimist väärib fakt sealse teenindaja tõttu. Nimelt üllatas meid nii 50-ne naisterahvas, kes oli plikapõlve baleriini-unistusse kinni jäänud. Jalas valged retuusid, peal roosa top, kust päästerõngana pungitasid suuremad rasvavoldid ja seelikuks ülinapp satsidega roosa baleriiniseelik. Et tore kui inimene ei lase end häirida:)

Kommentaare ei ole: