pühapäev, 9. september 2007

Millega tegu?

8.-26.august sai siis veedetud mööda Euroopat ringi rännates. Noorena sai niimoodi hästi palju reisitud, enamasti 3-4 reisi aastas. Nüüd aga vanema ja rahulikumana on mugavus rännukihust olulisemaks saanud. Kui kuskile minna, siis ikka mugavalt ja lennukiga. Seega oli viimane aeg nostalgiahõnguline reis ette võtta, kuna tõenäoliselt seda rohkem sellisel kujul enam toimuma ei saa.

Reis oli pikk ja paljut sai kogetud, seega jutt tuleb sama pikk kui reis:)
Marsruut - Baltikum-Poola-Tshehhi-Saksamaa-Prantsusmaa(Chamonix+Nice+Monaco+Nomandia)-Belgia-Holland-Saksamaa-Taani-Rootsi-Eesti.
Mingi osa jutust ei paku muidu-ehk-huvitatud lugejatele miskit, kuid vajan siin teatavate märksõnade ja emotsioonide kirjeldamist selleks, et edaspidi vajalikku kergem meenutada oleks. Kuhu tagasi minna jne.

Mis reisist enim meeles on? Sisehuumor kindlasti. Ikka tekib selline oma kamba nali, mida kellelegi edasi rääkida ei ole võimalik. Igast asjast tekib midagi ja nalja sai meil küll rohkem kui rubla eest:)
Oktoobris saame eelduste kohaselt taas kõik kokku, vaatame pilte ja videosid ning meenutame vahvamaid hetki:)
Samuti on eredalt meeles see, et minu meelest me kogu aeg sõime. Iga natukese aja tagant oli vaja toiduvarusid täiendada. Ma ei tea miks oli vaja muudkui süüa, küllap vist sõidutüdimuse eemalepeletamiseks? Igatahes õgardlus oli meie tõeliseks sõbraks sel reisil.

Kommentaare ei ole: